Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 noiembrie 2016

Aparat dentar de la Cris Smile

Cand vine vorba de recomandari in cabinete de stomatologie si dentisti, cred ca as putea face o lista lunga. Lista mea include vasta mea experienta la acest capitol, cu care nu ma laud, dar si recomandarile prietenilor mei. Mereu am invidiat, in sensul bun, oamenii care stiu sa rada cu toti dintii, cum se spune, care nu se feresc sa pozeze zambind, care nu trebuie sa isi aleaga profilul mai avantajos cand stau la poza. 
Pot spune ca prietena mea este unul dintre acesti oameni. De cand o cunosc, adica de vreo 20 ani, nu am auzit-o niciodata sa aiba vreo durere de dinti sau sa viziteza cabinetul stomatologic la urgenta, in miez de noapte, cum de multe ori am facut-o eu...De aceea, atunci cand mi-a spus, acum doua luni, ca si-a facut o programare la dentist, am ramas uimita. 
In urma consultului, a constatat ca pe partea mandibulara, dintii ei sanatosi si frumosi au inceput sa se inghesuie usor spre stanga. Sincer, eu nu observasem, insa am inteles ca asta ar presupune nu doar o problema estetica, ci si una functionala, pentru ca in timp, alinierea continua si ar putea afecta rezistenta dintilor. Cum prietena mea este obsedata de perfectiunea dintilor, a ales sa isi puna un aparat dentar de safir, pe care il va purta 2 ani. Avanatajul este ca nu se observa, este foarte putin vizibil...oricum, se pare ca aparatul dentar a devenit o necesitate la moda, ceea ce imi da si mie curajul de a incerca. Mi-am propus, ca urmatoarea investitie a mea sa fie un astfel de aparat. Proabil ca problemele mele sunt mult mai evidente, atat in partea maxilara cat si mandibulara, insa am prins curaj. Mi-am promis, ca, dupa ce imi termin celelalate probleme (coronite, plombe), asta va fi o prioritate pentru mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu