Faceți căutări pe acest blog

vineri, 30 mai 2014

Karla.ro...magazinul preferat de rochii office al mamicii de Carla

Nu stiu daca v-am mai spus, insa eu sunt inca in perioada de concediu de crestere si ingrijire a copilului (cu maimutica nr 2, Carla) asadar imi petrec majoritatea timpului in parcuri si  locuri de joaca. Ati putea crede astfel ca in putinul meu timp liber de shopping, caut numai tenisi, jeansi si tricouri...ei bine, nu-i adevarat decat pe jumatate...
Am intr-adevar foarte putin timp liber de shopping, de aceea m-am orientat in ultima vreme si spre shoppingul online..insa pasiunea mea pentru rochii office a ramas aceeasi. Daca as putea, mi-as umple sfonierul numai cu rochii office si pantofi stiletto. 
Cel mai mult imi place combinatia alb-negru. Consider ca este obligatoriu sa ai in garderoba o rochie neagra office, una alba, stileto negri si nude. Combinatia alb-negru imi confera intotdeauna eleganta de care am nevoie pentru a-mi creste increderea de sine. 
Recent, am descoperit magazinul online Karla, pe care vi-l si recomand 100%. Au foarte multe modele de rochii, pentru toate gusturile. Preturile sunt mai mult decat accesibile, iti iei rochii si cu 39.99 lei...Ce-ti poti dori mai mult?!
iubesc rochiile office! si sunt innebunita dupa asta! abia astept sa scap de ultimele 3 kg acumulate in sarcina si sa o port! o sa le fac o vizita colegilor la serviciu special pentru a gasi ocazia sa o port!


Deci...ce mai asteptati? intrati rapid si alegeti ce va place! imposibil sa nu gasiti ceva frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu