Faceți căutări pe acest blog

duminică, 6 aprilie 2014

Scutecele eco de unica folosinta GREENTY

La primul copil, nu intelegeam de ce unii bebelusi ai altor mamici aveau iritatii de scutec grave, excluzand infectiile fungice si prezentand doar o sensibilitate mai mare la scutecele din comert. Noi nu avusesem deloc astfel de probleme, cel mult o usoara roseata ce trecea instant cu anumite creme. 
La al doilea copil, am procedat la fel, spalat la fiecare schimbat de scutec, baita zilnic, aceleasi marci de scutece de pe piata, aceleasi creme...acelasi material genetic :) si totusi funduletul mic al bebitzului pare a fi mai sensibil. Sensibilitatea a crescut mai ales dupa inceperea diversificarii. Permanent, fuduletul mic prezenta cel putin acea roseata in zona scutecului.
Prietena mea, mamica de 2 maimutele la randul ei, mi-a recomandat sa incerc un anumit tip de scutece si anume cele eco.

Dupa numai 2 zile de utilizare am observat ca funduletul arata mult mai bine, de la un schimbat de scutec la altul nu mai aparea iritatia si roseata. Ba chiar si pe timpul noptii, desi uneori bebitza mai trebuia schimbat.
Ca bile albe pot sa punctez:

  •  mirosul placut de ceai verde (comparativ cu cel chimic al multor scutece de pe piata de profil), dat de stratul de extract de ceai din interiorul scutecului, care protejeaza pielea
  • faptul ca sunt foarte subtiri
  • faptul ca au o banda elastica la spate, am evitat astfel multiplele accidente de murdarit hainutele, cand foloseam scutece fara banda.
  • au in componenta hartie de matase, materiale netesute, ceai verde si panza elastica, nealbita cu clor!
  • au un pret foarte decent, vedeti detaliile aici.
  • sunt produse in Noua Zeelanda de specialisti ecologisti, care au patentat modelul, respecatnd toate standardele ISO de calitate a produsului.
Bile negre eu nu am descoperit, asa ca le recomand cu toata increderea! Aruncati un ochi aici pe site www.scutecila.ro si imposibil sa nu gasiti ceva ce vi se potriveste: scutece refolosibile ecologice, scutece eco de uncia folosinta, hainute din fibre naturale organice, lenjerii si perne ecologice, detergenti ecologici, esarfe port-bebe, etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu