Faceți căutări pe acest blog

duminică, 13 aprilie 2014

Rochiile karla.ro - calitate si pret foarte bun!

Pentru perioada urmatoare am programate o multime de evenimente: botezuri, nunti etc..Toate in acelasi cerc de prieteni..asadar, pentru fiecare eveniment voi avea nevoie de o rochie noua..
Eu nu sunt foarte inalta, asa ca evit sa port rochii luni..am, insa, dimensiuni armonioase si pot purta cam orice model de rochie..fie ea stramta pe corp sau mai larga in talie..
De curand o prietena a mea mi-a adus cadou (tocmai am nascut si s-a gandit sa imi ofere o bucurie) o rochie superba de la karla.ro..lejera, fluida, ideala pentru iesit la plimbare cu piticii..Arata foarte bine, atat cu tocuri, cat si cu balerini. 

Rochiile karla.ro sunt solutia ideala: rochii superbe, modele foarte feminine, materiale foarte comode si, mai presus de toate, preturi de outlet: gasesti aici rochii la 39 de ron sau, din colectia noua, la 59 de ron!
Urmatoarea mea achizitie pentru evenimentele la care voi participa este Rochia Lorelai din dantela rosie: eleganta, feminina, suava, reprezinta alegerea ideala pentru orice petrecere!


Asadar, am testat rochiile de la karla.ro si vi le recomand cu toata inima! Raportul calitate-pret este optim!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu