Faceți căutări pe acest blog

vineri, 20 decembrie 2013

Cel mai bun sterilizator

La primul bebe mi-am achizitionat si sterilizator, desi inca nu nascusem. Sora mea mi-a recomandat marca Tomme Tippee, la acea vreme produsele lor fiind greu accesibile in Romania. Ea isi comandase sterilizatorul din Anglia. Eu l-am cumparat de pe un grup de mamici, de la o persoana care aducea produse pe comanda din Marea Britanie. De cum l-am primit, m-am declarat dependenta de el...ce-i drept, atat eu, cat si sotul avem ceva pitici pe creiere in ceea ce priveste microbii :)Vreau sa spun ca desi am alaptat 16 luni, prin urmare nu am avut nevoie foarte mare de biberoane, si, in plus, copilul meu a refuzat suzeta, alegand in schimb degetelul, spun cu mana pe inima ca sterilizatorul mi-a fost si este produsul cel mai utilizat, care a facut toti banii!
Desi primul bebe are acum 1,7 ani si bebe 2 e pe drum, inca folosesc sterilizatorul cam o data pe saptamana sau cel mult la 2 saptamani. Ii sterilizez vesela de plastic, sticla de baut apa, periutele de dinti, recipientele Avent (alta investitie minunata) in care ii mai stichez la congelator carnita, etc.
Il recomand 100%!
PS. am observat ca acum sterilizatorul e la un pret mult mai bun decat la pretul achizitionat de mine acum 2.5 ani...in plus, in pachet primesti si un biberon care imita forma anatomica a sanului, precum si o suzeta, pentru cine crede ca are nevoie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu