Faceți căutări pe acest blog

luni, 11 noiembrie 2013

Cardul de reduceri IKEA FAMILY

Sunt client IKEA de cativa ani, insa abia recent am aflat despre acest card IKEA FAMILY, care iti aduce foarte multe avantaje. Cardul se obtine foarte rapid, in maximum 5 minute, de la etajul 1, de langa restaurant. Iti completezi singur datele pe unul din cele 4 monitoare disponibile, si imediat ce ai apasat tasta enter, domnisoara de la ghiseu ti-l si printeaza.
Poti aplica si online aici.

Ca sa va faceti o idee despre reducerile practicate, intrati aici, e oferta pentru lunile noiembrie si decembrie 2013.
Pe mine ma tenteaza acest divan-pat simplu-pat dublu, redus de la 998 la 649 lei. 

IKEA FAMILY este mai mult decât un card. Este un club pentru cei care doresc să fie recompensaţi atunci când cumpără de la magazinul IKEA.

Dacă şi tu faci parte dintre ei şi eşti pasionat de amenajările interioare, atunci clubul IKEA FAMILY este pentru tine. 

În calitate de membru beneficiezi de preţuri speciale la anumite produse, oferte lunare, invitaţii la evenimente şi multe altele.
În calitate de membru IKEA FAMILY beneficiezi de o perioadă extinsă de 120 zile pentru returnarea produselor.
Produsele din gama IKEA FAMILY sunt disponibile în magazin, la standul special amenajat.

Primeşti lunar, prin email, revista IKEA FAMILY, plină cu idei şi inspiraţie, soluţii propuse de designerii noştri şi interviuri.

Vei afla primul ultimele noutăţi şi vei primi pe mail invitaţii speciale, dedicate doar membrilor clubului, cum ar fi ofertele speciale, lansările de produse. întâlniri cu designerii şi multe altele.

Vizitează pagina de membru şi abonează-te la newsletter. Vei primi toate informaţiile care te interesează direct prin email.

Şi la Restaurantul IKEA ţi-am pregătit oferte speciale, iar pentru tine, cafeaua sau ceaiul vor fi din partea casei, de luni până vineri.

Dacă nu ești complet mulțumit de produsul cumpărat, adu-l pur și simplu înapoi la magazin.

Un comentariu: