Faceți căutări pe acest blog

duminică, 7 aprilie 2013

Vizita la Heidi ChocoWorld - Bucuresti

Ieri am fost sa vizitam fabrica de ciocolata Heidi...visul oricarui copil! am fost si cu maimuticile din dotare, care au simtit entuziasmul nostru! Mi-ar fi placut sa si asist sau chiar particip la un seminar de preparare a ciocolatei, dar asta poate cu alta ocazie :)La astfel de seminarii poate participa oricine, chiar si copiii peste 8 ani. Pretul unui astfel de seminar este de 50 lei/adult si 35 lei/copil. Durata: 60 minute. Este necesar un grup de minimum 5 persoane si maximum 10.

Fabrica de ciocolata Heidi este in imediata apropiere a Bucurestiului, in orasul Pantelimon, pe Bulevardul Biruintei numarul 87 (de la Cora Pantelimon mai mergi 3 minute).

Programul este urmatorul: Luni-Vineri 9.00-20.00, Sambata 09.00-17.00, Duminica: Inchis.

In curte, la intrare, dai peste magazinul de prezentare, unde gasesti tot felul de sortimente de ciocolata. Preturile sunt mai mici decat cele din supermarket-uri si beneficiezi si de promotii: de exemplu, 3+1 sau 5+1.Pe 5+1 tablete de ciocolata cu 75% cacao am dat 23 lei.  Pe 3+1 tablete de 85% cacao am dat 18,5 lei.
Foarte convenabile sunt pungulitele de 300 de grame de ciocolata de divese sortimente de ciocolata: costa intre 6.5 si 7,9 lei si contin bucari mari de ciolocata, considerata de calitate a IIa (desi la gust si aspect nu observi nicio diferenta).Foarte incantata am fost de posibilitatea de a-ti personaliza ciocolata, cu un mesaj pentru cineva drag: o tableta de 100 grame de ciocolata care sa iti poarte mesajul special costa 13 lei.
Oricum, merita sa faci o vizita la Heidi!

2 comentarii:

  1. Erau expirate ciocolatele expuse in magazinul de prezentare de la intrarea in fabrica de ciocolata

    RăspundețiȘtergere
  2. Erau expirate ciocolatele expuse in magazinul de prezentare de la intrarea in fabrica de ciocolata

    RăspundețiȘtergere