Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 aprilie 2013

Unde gasesti cei mai ieftini pampersi

Emag are  promotii la pampers!!! si pe deasupra, transport gratuit!!!Pana acum ceva timp, imi cumparam pampersii numai din supermarketuri, mai ales ca gaseam si promotii uneori. Insa de ceva vreme ajungem mai rar prin supermarketuri asa ca ne facem proviziile de scutece de la Emag. Lizzie e mare consumatoare de pampersi (asa a fost dintotdeauna) si cred ca o cutie de 162 de bucati (e la nr 4) nu ne ajunge o luna.
De ce imi place sa comand de la Emag?
Au preturile cele mai mici, exact ca in supermaket, insa mi le aduce acasa in maximum 48 de ore. De exemplu, cutia de pampersi nr 4 162 de bucati la ei e de obicei 146 lei (transport gratis). Deseori au promotii de 5% sau 10%.......asa ca profitati!
Puteti comanda de aici!

4 comentarii:

 1. Selgros, aceeasi cutie, 139 lei, deci?

  RăspundețiȘtergere
 2. aici ai transport gratis. plus ca selgros nu exista in toate orasele. oricum, multumesc de sugestie! chiar nu stiam ca selgros au preturi asa mici. eu nu am un selgros langa mine, asa ca nu am de unde sa stiu!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ok, nici o problema. Noi luam de acolo si oricum mergem la cumparaturi acolo, asa ca transportul nu se mai pune.Nu vreau sa fac reclama lantului de magazine, dar noi asa am gasit acolo acelasi set de pampers.

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca vreti si mai ieftin luati
  din angro

  RăspundețiȘtergere