Faceți căutări pe acest blog

joi, 4 aprilie 2013

Pasta de dinti 100% naturala de la vivanatura

Am descoperit produsele Vivanatura intamplator, cand cautam o pasta de dinti naturala la plafar pentru pitica mea. I-am cumparat Gennadent junior, care s-a dovedit a fi minunata. Izzielizzie e incantata de ea la maximum si nu accepta alta pasta. Citind pe site-ul lor, am descoperit produse de care m-am indragostit iremediabil.
Asa ca am hotarat sa achizitionez si pentru mine o pasta de dinti din aceeasi gama. Vivanatura au o gama larga de paste de dinti pentru adulti: Argentum, Homeopatic, Paradontik, Forte, Herbal si Menthol.
Am ales pasta de dinti Argentum, care are 100% produse naturale in compozitie. Imi place gustul, foarte putin aromat, imi place ca nu are fluor, nici parabeni sau spumanti, si imi place ca iti simti dintii foarte curati dupa folosire. 
Am achizitionat-o d ela plafar si am dat 8,5 lei (50gr).
O recomand 100%!

GennaDent – Argentum este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale. Pasta de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor. Argintul și cuprul coloidal  din compoziție au o acțiune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor.
Formula unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care menționăm: rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada șoricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint și cupru) și propolis. Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecțioase. Sunt niște antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel, apariția cariilor, a aftelor și stomatitelor bucale, a abceselor dentare și infecțiilor.
Argila are, de asemenea, o acțiune antiseptică, purificatoare (absoarbe toxinele și mirosurile neplăcute), restabilește echilibrul acido-bazic, neutalizând hiperaciditatea la nivel bucal (pe fondul căreia apar problemele dentare și gingivale). Împreună cu aloe vera au efecte regeneratoare și cicatrizante. Plantele ajută la întărirea smalțului dinților, la fortifierea și calmarea gingiilor.
Pasta de dinți Argentum este recomandă atât în cazul gingivitelor, parodontozelor, cât și pentru periajul zilnic, datorită efectelor excepționale pe care le are asupra sănătății gingivale și a dinților. Conține ulei volatil de portocale, care îi conferă o aromă plăcută și asigură o senzație de prospețime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu