Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 aprilie 2013

De ce sa scrii pe Blogul Mamicilor pe Mamicamea.ro

De cand sunt mamica rasfoiesc zilnic, cat imi permite timpul, site-uri si bloguri de profil...de fapt, le rasfoiam si in timpul sarcinii (aveam mult mai mult timp atunci) si chiar si inainte de asta, cand cautam review-uri despre cosmetice, in general.
Pe vremea aceea, le apreciam foarte mult pe bloggerite (acum o fac cu atat mai mult) si nu m-as fi vazut niciodata implicata activ in lumea blogosferei. Pe de alta parte, imi doream totusi sa fiu si de cealalta parte, sa experimentez posibilitatea de a spune ceva in mod public, de a impartasi din opiniile mele fata de orice, de a recomanda ceva sau din contra.
Asa am descoperit la acea vreme o platforma unica, unde, fara a fi conditionat de cerinta de a avea un blog personal, poti totusi deveni blogger.

Este vorba de platforma Blogul Mamicilor de pe www.mamicamea.ro.Scrii cand vrei, ce vrei...si esti publicat la scara larga, pe un site cu mii de vizualizari zilnice, adica ai din start certitudinea ca ceea ce scrii ajunge la urchile/ochii cuiva. Ba mai mult, daca scrii bine si articolele tale au multe vizualizari pe site, poti intra in echipa de editori mamicamea.ro si chiar sa fii platit pentru asta! Nu-i asa ca suna prea bine? 

Blogul mamicilor este o platforma unde mamicile pot publica articolele pe care le doresc, pot povesti ceva din viata lor, ne pot impartasi din ideile si experienta de viata, pot da sfaturi si recomandari si pot publica orice alte informatii pe care doresc sa le impartaseasca.

De ce sa scrii un articol pe Blogul Mamicilor?

- Pentru ca ai ceva ce doresti sa impartasesti celorlalti;
- Pentru ca vei avea astfel propriul tau loc unde sa iti manifesti sentimentele, gandurile si ofurile tale;
- Pentru ca poti castiga bani in urma articolelor publicate;
- Pentru ca e cool.

Cum poti castiga bani scriind articole?

Daca scrii articole interesante si frumoase si esti apreciata de cititoarele blogului, poti fi selectata sa faci parte din echipa de editori mamicamea.ro si sa fii platita pentru aceasta.
Autorii ce au scrise si aprobate deja mai multe articole, au posibilitatea sa insereze in interiorul articolului propriu o reclama sau un link de afiliere (nu sunt acceptate articolele de tip reclama).

Cum pot publica articole pe Blogul Mamicilor?

Este foarte simplu sa publici un articol in blogul mamicilor, in primul rand trebuie sa iti faci un cont folosind caseta de inregistrare din coloana din dreapta, apoi te loghezi, apesi pe butonul “Trimite articol”, va apare o fereastra cu instrumente asemanatoare oricarui editor de text, te apuci sa scrii, adaugi imagini folosind butonul “Incarca”  selectezi categoriile potrivite din meniul din dreapta si apoi salvezi.
Daca esti un autor nou, articolele tale, vor fi publice abia duca pe un administrator le va aproba, deoarece dorim sa evitam publicarea unor articole necorespunzatoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu