Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 martie 2013

Recomandari centre de recoltare analize sange copii in Bucuresti


Fetita mea are 1.9 ani si pana acum i-am facut analizele de sange de 9 ori, prima data fiind la 5,5 luni! Putina ipohondire, ar zice unii, dar asta e alta discutie!I-am facut analizele in clinicile Polisano, Anima si Medlife. Dintre toate, asistentele cele mai pricepute mi s-au parut in clincia Medlife Favorit. In primul rand ca aici au un cabinet speical dedicat numai copiilor, unde nu trebuie sa astepti mai mult de 5-10 minute. In holul de asteptare au improvizat un mic loc de joaca, unde piticii socializeaza si se destind inaintea recoltarii. In al doilea rand, am apreciat faptul ca asistentele iti recomanda sa tii copilul in fundulet, in bratele tale si nu te obliga, ca in alte locuri, sa tii copilul imobilizat, intins pe pat.
Fiind un cabinet dedicat numai copiilor, asistentele au o larga experienta. In 10 secunde totul este gata. Copilul nu se simte traumatizat, ci este implicat in acest proces. Vreau sa mentionez ca pitica mea chiar a aplaudat la sfarsit o data. Folosesc ace speciale de copii, cu furtunas mic si nu le leaga garou. Precizez ca au fost dati cand i s-au recoltat chiar si 6 epubrete, ceea ce inseamna foarte mult chiar si pentru un adult.
In Polisano si Anima am dat de cateva ori peste asistente care au refuzat sa ii recolteze, pe motiv ca nu au experienta si nu vor sa o chinuiasca degeaba. Am dat si peste o asistenta care nu a avut curajul sa recunoasa asta si mi-a chinuit-o in zadar, nereusind sa recolteze intr-un final, dar traumatizandu-mi copilul (Anima Lujerului).
Medlife Favorit lucreaza cu CAS, asa ca, desi copilul meu nu are medic de familie afiliat acestei clinici, a beneficiat de analizele gratuite in conditii de profesionalism maxim. Rezultatele le poti primi si pe mail. 

3 comentarii:

 1. buna .si eu vreau sa ii fac analize baietelului de 1 an de zile. ,dar medicul de familie imi zice ca nu vrea sa chinuie copiliu ca nu au fonduri , in loc sa recunoasca ca nu au experienta si le e frica sa se bage . si m-au trimis in oras

  RăspundețiȘtergere
 2. eu i-am facut prima data analize la 5,5 luni...chiar azi am fost din nou, cred ca a 10-a oara. are 1 an si 10 luni :) eu preefr sa ii fac des, poate sunt un pic ipohondra, dar in ultima perioada e palida, are cearcane si nu ia in greutate si prefer sa elimin orice cauza medicala. cu trimiterea de la medicul de familie poti face analize in orice clinica privata, important e sa suni sa vezi daca au fonduri (cam 2 sapt pe luna au). poti face si concultatii gratuite in sistemul privat cu trimitere de la med de familie. http://babygogoshel.blogspot.ro/2012/08/cum-sa-beneficiezi-de-consultatii.html

  eu zic sa insisti sa iti dea trimitere si sa mergi intr-o clinica privata. chiar daca esti din provincie, sigur sunt si acolo clinici mari.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mda... si noi am fost pe la 9 luni la Medlife la Favorit si nu am avut o experienta prea de laudat! In primul rand, am asteptat cu bebelusul mai bine de jumatate de ora, ca apoi sa dam peste 2 asistente care parca luau pentru prima data sange unui bebelus. S-au chinuit ft mult si au chinut-o ft mult si pe ea, au intepat-o de 2 ori, ba ca nu gasesc vena, ba ca nu curge sange... ca pana la urma sa o imobilizeze pe pat! Nu am fost foarte incantata iar de la experienta aceea am decis sa ii fac toate analizele la Grigore Alecandrescu. Acolo chiar am dat peste profesionisti si oameni cu adevarat implicati.

  RăspundețiȘtergere