Faceți căutări pe acest blog

luni, 25 martie 2013

Pantofi de piele la preturi foarte mici - GIULIO


Imi place foarte mult sa caut magazinase sau fabricute mici, care produc marfa de calitate, la preturi mici. De aproape 1 an am descoperit o mica fabricuta de pantofi absolut minunati, produsi sub marca GIULIO. De fapt, ei produc nu doar incalatminte de dama si barbati, dar chiar si genti. Iti poti alege diferite combinatii, modele, pe orice tip de calapod si toc. Au o expereinta de cel putin 20 de ani.
Sediul e undeva langa Tineretului, intr-o vila pe strada Str. Cuza Voda, nr. 133, Sector 4, Bucuresti. Ii gasesti si pe google si chiar pe facebook (www.giulio.ro).



Ce-mi place mie in mod absolut e faptul ca permanent au promotii. Astfel, eu mi-am achizitionat de la ei 3 perechi de pantofi, la pretul de 119 lei fiecare. Nu gasesti, garantat, pantofi din piele interior-exterior, la preturi mai mici.
Promotiile trebuie vanate, pentru ca modelele cele mai cautate dispar relativ repede...eu le vad intai pe pagina lor de facebook si imi rezerv pantofii pe site-ul lor (unde mi-am facut deja cont). Aleg intotdeauna plata la sediul lor, pentru ca se poate intampla sa nu-mi vina perfect modelul sau sa nu-mi placa la fata locului.
Am observat ca ei lucreaza numerele un pic mai mari, spre exemplu, desi eu port in principiu 36,5-37 la pantofi, la ei numarul 37 imi este prea larg, asa ca aleg intotdeauna 36. Oricum, un alt avantaj al ridicarii pantofilor din sediul lor este faptul ca pe loc iti pot face mici modificari (ti-i largesc sau ti-i micsoreaza, adaugandu-le un brant in plus). 
Daca alegi sa iti faci pantofii la comanda, acestia sunt personalizaţi în funcţie de mărimea şi particularităţile piciorului tau. Pretul la comanda este de 245-255 lei pentru pantofii cu toc, 200 la balerini, 450 la cizme. Nu foarte mici, de aceea recomand sa vi-i achizitionati de la promotii. Toate materialele folsoite sunt importate din Italia. Termenele de execuţie sunt de aproximativ 2 săptămâni iar comenzile pentru ocazii speciale pot fi executate în regim de urgenţă, dacă este necesar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu