Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 martie 2013

Ivatherm Ivapur A.I. AKNE-SYT


Crema pentru piele grasa cu imperfectiuni severe Tub de 30 ml.
Odata cu Effaclar Duo mi-am achizitionat si crema  Ivatherm Ivapur A.I. AKNE-SYT - Crema pentru piele grasa cu imperfectiuni severe, insa am incercat-o dupa o luna de utilizare zilnica a Effaclar Duo.
Ce spune ei:
Ivatherm ACNE-SYT recomandat pentru ten gras cu imperfectiuni severe (cosuri, inflamatii). Accelereaza eliminarea cosurilor si previne reaparitia lor; reduce riscul aparitiei cicatricilor.

Ivatherm crema pentru ten gras cu tendinta acneica - crema reparatoare a tenului gras cu imperfectiuni si acnee. Are actiune de reglare a secretiei de sebum. Hidrateaza, hraneste si calmeaza durabil pielea cu imperfectiuni si acnee. Are acţiune intensă asupra tuturor cauzelor care declanşează manifestările din acnee : inflamaţie, secreţie de sebum, populaţie bacteriană, tulburări de keratinizare. Accelerează eliminarea coşurilor şi previne reapariţia lor. Reduce riscul apariţiei cicatricilor. Are toleranţă excelentă.
Sytenol® A este un ingredient inovator care acţionează la toate nivelele procesului inflamator, reduce secreţia de sebum şi are activitate antibacteriană excelentă.
Acidul salicilic şi acidul glicolic curăţă porii în profunzime şi elimină celulele moarte care ii acoperă.
Octopirox (Pirocone olamine) este un agent antimicrobian foarte activ impotriva germenilor responsabili de acnee.
Gluconatul de Zinc are efectant antiinflamator şi antibacterian.
Apa termală Herculane atenuează iritaţiile prin proprietăţile calmante şi antiiritante.

Mi-am achizitionat-o tot de la Farmacia Tei, cu pretul de 37,5 lei (la alte farmacii o gasiti chiar si cu 57 de lei).
Mi se pare o excelenta baza de machiaj, matifiaza extrem de bine tenul, dandu-i un aspect catifelat. Efecte in privinta acneei eu nu am observat, nici in sens pozitiv, nici negativ. Pacat ca nu are si factor SPF (in ultimul an am inceput sa fiu extrem de atenta cu efcetele soarelui asupra tenului meu, fiind obsedata de factor spf). 
Este foarte posibil sa fi fost influentata de efectele rapide observate dupa utilizarea Effaclar Duo, insa nu m-a convins sa o achizitionez din nou. Folosesc in prezent insa apa micelara Ivatherm Pur, de care sunt foarte incantata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu