Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 martie 2013

Fond de ten Vichy Dermablend


La recomandarea surorii mele, mi-am achizitionat fondul de ten Vichy Dermablend. Eu mi-am luat nuanta 25 nude, care este exact nuanta potrivita tipului meu de piele (usor creol). Sunt foarte incantata de achizitie pana in acest moment. Il am de 1 an si am consumat cam jumatate din el. Nu il folosesc zi de zi, ci mai ales la evenimente sau in situatiile in care am nevoie ca fondul de ten sa reziste cel putin 10 ore, ceea ce se si intampla. L-am folosit inclusiv la petreceri de nunta si am observat ca a rezistat miraculos pana dimineata, in conditii de caldura sau umezeala.

Are o putere foarte mare de acoperire, nu este un fond de ten lichid, necesitand aplicarea unei baze de machiaj. Acopera extrem de bine imperfectiunile, uniformizand tenul. Nu da impresia de masca, mai ales atunci cand ti-ai ales bine nuanta. Eu chiar am impresia unui ten de portelan dupa ce il aplic. Nu am observat sa imi usuce tenul (eu am un ten mixt) si mai ales m-a incantat faptul ca are o rezistenta la transfer cum nu am mai intalnit la alte fonduri de ten.
Acopera foarte bine si punctele negre, dar si imperfectiunile mai grave. Eu nu imi simt pielea incarcata sau sufocata, dar repet ca trebuie aplicata inainte o crema usor hidratanta. Folosesc o cantitate mica de fond de ten, pe care o aplic pe toata fata cu ajutorul degetelor (nu folosesc niciodata buretei speciali). Trebuie intins pe fata rapid, pentru ca se usuca foarte repede, de aici si rezistenta crescuta la transfer. Eu nu folosesc nici pudra de fixare. Am observat ca tenul imi ramane mat pentru o lunga perioada de timp. 
M-a incantat extrem de mult si faptul ca are si factor de protectie 35+ si nu contine parabeni sau parfum. Se demachiaza destul de greu, insa asta pentru mine nu e o bila negra, pt ca eu oricum am un ritual de demachiere lung (apa micelara, gel de curataare, tonifiere cu apa de trandafiri).
Cu siguranta l-as achizitiona din nou, mi se pare un raport calitate-pret extrem de bun. Mi l-am luat de la Sensi Blu cu 84 de lei, insa am observat ca la Farmacia Tei este doar 75.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu